Workshops


Activiteiten

 * Dinsdag 14 nov om 14u en/of 19u: Thermomix met Lieve Debrabandere van Crea-Cook

      Alle functies worden toeglicht en uiteraard kan er van alles worden geproefd.  25€/pers, drankje incl

Binnenkort organiseren we ook een workshop voor 'Thermomix'-freaks, kwestie van ideeën, tips en recepten uit te wisselen.  Stuur gerust een mailtje als je hieraan wil meewerken.

  * Dinsdag 12 dec om 19u:  Feestelijke hapjes & gerechtjes   35€/pers


Inschrijving vereist

10% korting op logies bij overnachting in combinatie met workshopGraag inschrijven via mailtje naar info@ovaertine.be

Als blijkt dat er minder dan 10 pers aanwezig zijn op een georganiseerde workshop(vb verenigingen, groepen,...), zien wij ons genoodzaakt de overeengekomen prijs/pers met 20% te verhogen (tenzij de workshop gecombineerd wordt met overnachtingen).

Tenzij anders vermeld wordt de les gecoördineerd door Veroniek, de gastvrouw, wie dat wenst kan een handje toesteken.  Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan per les (tijdig verwittigen als je niet kan komen aub), per mail en door overschrijving op BE61738424044717, bij onvoldoende inschrijvingen kan de les worden geannuleerd en wordt het bedrag teruggestort, de ingeschrevenen worden dan persoonlijk op de hoogte gebracht.
Vanaf 15 personen nemen we plaats in ’t Zomerhuizeke (tot 30 pers), voor een aangename ontvangst wordt gezorgd en we proberen er telkens een gezellige bijeenkomst van te maken.

Bezoek regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

Op aanvraag kunnen ook diverse workshops worden georganiseerd (enkel in combinatie met overnachting, min 10 pers)

 

 

Acties

Goed om weten

Avontuur

Wie op zoek is naar avontuurlijke en/of sportieve activiteiten in onze regio, kan voortaan terecht op www.jewildstewesten.be , een gebruiksvriendelijke website met alle info voor ontspanning op en rond het kanaal Bossuit-Kortrijk.

Bevergem@Zwevegem

In navolging van de succesvolle TV-serie kan je zelf op zoek gaan naar 'Bevergem-plekjes' in Zwevegem en nabije omgeving. Er zijn verschillende Bevergemroutes uitgestippeld die zowel te voet, per fiets, met vespa of auto kunnen worden afgelegd. Op www.zwevegem.be/vrije-tijd/uit-in-zwevegem/wandel-en-fietsroutes kan je deze downloaden. 

Fietsen in de Leiestreek

Het fietsnetwerk is vernieuwd, dwz nog meer fietsplezier en nog meer mooie plekjes om te ontdekken.  De oude kaarten zijn dus niet meer bruikbaar, maar de nieuwe zijn hier verkrijgbaar aan 8€/stuk (én gratis fietslusjes!).  Ook de wandelkaart 'Land van Mortagne' is hier nog steeds verkrijgbaar.  Beide zijn perfect te combineren met een pick-nick op de boerderij, voor info zie www.hoevepicknick.be

't Zomerhuizeke is te huur

Vanaf heden is onze polyvalente ruimte 't Zomerhuizeke misschien de ideale locatie voor uw feest/bijeenkomst/vergadering/...

Vraag vrijblijvend inlichtingen via mail, dan sturen wij graag de voorwaarden door.